Ospat

Printeaza

O reteta de ospat taranesc din: spata de porc, varza acra, antricot de porc, carnaciori, ceapa, sare si chimen.

Ingrediente:Ospat

  • 250 g spata de porc uscata
  • 750 g varza acra
  • 250 g antricot de porc
  • 4 carnaciori
  • 1 ceapa
  • sare
  • chimen

 

Mod de preparare:

Tai varza acră fideluţă şi o fierbi înăbuşit împreună cu ceapa curăţată şi tocată mărunt. Pui şi chimenul, iar deasupra pui spata de porc şi fierbi aproxima­tiv 25 de minute. Separat, prăjeşti într-un vas cu puţin ulei antricotul şicarnaciorii.

Aşezi pe un platou varza acră şi o serveşti împreună cu antricotul tăiat în formă de şniţele şi cârnăciorii alături.

Ospat taranesc

Ospat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.