Orez taranesc

Printeaza

Orez taranesc din: orez, morcov, pastarnac, ceapa, telina, cartofi, ulei, sare, condimente, patrunjel, marar, suc de rosii.

Ingrediente:Orez taranesc

  • 1 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 3 cartofi
  • ulei
  • sare
  • condimente
  • patrunjel
  • marar
  • bulion sau suc de rosii

Mod de preparare:

Pune orezul la inmuiat intr-un castron. Taie cubulete morcovul, ceapa, telina si pastarnacul. Inabusa legumele in ulei cu putina apa, iar cand sunt aproape fierte adauga orezul si completeaza cu apa.

Lasa totul pe foc, amestecand mereu (ca sa nu se prinda) si completeaza cu apa. Cand orezul e pe jumatate fiert, pune cartofii felii si lasa-i sa fiarba. Adauga si bulion (1-2 linguri), sare, consimente, iar la sfarsit marar si patrunjel tocat. Il poti prepara si la cuptor, pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • orez taranesc
  • orez taranesc la cuptor
  • pilaf taranesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.