Orez Paeksalki

Printeaza

O reteta foarte simpla si gustoasa de orez paeksalki din: orez, zahar si sare.

Ingrediente:Orez Paeksalki

  • 250 g orez
  • zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Se spală bine orezul şi se lasă timp de şase-opt ore în apă rece. Se sărează şi se aşează într-o sită să se scurgă bine de apă. Se pune într-un vas şi se toarnă deasupra zahăr îndoit cu apă. Se amestecă bine şi se strecoară din nou. Se pune într-un vas de lut şi se fierbe în bain-marie timp de o jumătate de oră.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.