Orez indian

Printeaza

O reteta de orez indian din: orez basmati, garam masala, mazare si fulgi de migdale.

Ingrediente:Orez indian

  • 200 g de orez basmati
  • 1 lingura de garam masala
  • 100 g de mazare, decongelata
  • 50 g fulgi de migdale, prajiti

 

Mod de preparare:

Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe pachet. Se scurge si se rastoarna inapoi in cratita. Se adauga garam masala si se amesteca la foc mic timp de un minut.

Se adauga mazarea, fulgii de migdale si se asezoneaza. Se mai tine totul pe foc doua-trei minute, apoi se serveste.

Orez indian

Orez indian

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.