Orez in dovleac – usor de preparat

Printeaza

Orez in dovleac din: dovleac, orez, fasole, ciuperci, ceapa, porumb, supa, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Orez_in_dovleac

  • un dovleac de 1,5 kg
  • 8 linguri orez
  • o conservă mică fasole
  • 350 g ciuperci proaspete
  • o ceapă
  • 2 linguri boabe de porumb
  • 150 ml supă
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dovleacul se spală la exterior si apoi i se pune un capac prin care se scot semintele.

Se scobeste apoi pentru a scoate miezul care se toacă mărunt.

Se taie ciupercile care se amestecă cu porumbul trecut prin apă si scurs, orezul, ceapa tăiat mărunt Si fasolea trecută si ea sub un jet de apă si scursă.

Se adaugă miezul dovleacului, sare şi piper.

Se umple dovleacul, se toarnă supa, se unge dovleacul cu ulei, se îmbracă în folie de aluminiu si se asază într-un vas de cuptor.

Se lasă o oră la cuptor.

Orez in dovleac

Orez_in_dovleac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.