Orez cu spanac si ciuperci

Printeaza

Orez cu spanac si ciuperci din: orez, ciuperci, spanac, concentrat de legume, ceapa, vin alb, usturoi, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Orez_cu_spanac_si_ciuperci

  • 250 g orez
  • 300 g ciuperci albe
  • 200 g spanac
  • 2 cuburi concentrat legume
  • o ceapa
  • 100 ml vin alb si 3 linguri
  • un catel usturoi
  • o nuca unt
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se căleşte usturoiul feliat în unt topit. Se adaugă ciupercile feliate, după care spanacul mărunţit.-Se adaugă cele 3 linguri de vin si se lasă pe foc să scadă zeama. Se potriveşte de sare si piper şi se dă apoi deoparte.

Concentratul de legume se desface într-un litru de apă clocotită. Se căleşte şi ceapa în ulei, apoi se adaugă orezul si se mai lasă puţin.

Se toarnă restul de vin si supa, pe rând, polonic cu polonic, până ce orezul absoarbe tot lichidul. La final, se pun şi ciupercile, şi spanacul.

Orez cu spanac si ciuperci

Orez_cu_spanac_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • orez cu spanac si ciuperci

1 comentariu

  1. MI-a iesit bine orezul cu spanac si ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.