Orez cu sos de carne

Printeaza

Orez cu sos de carne din: orez, carne tocata, ceapa, ardei, mozzarella, suc de rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 150 g orez cu bob lung
  • 300 g carne tocată, după gust
  • o ceapă
  • 2 ardei graşi de culoare roşie
  • 100 g mozzarella
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Carnea, ceapa, ardeii, sarea şi piperul după gust se pun într-o tigaie cu ulei să se rumenească.

Se amestecă mereu să nu se prindă şi apoi se pune sucul de roşii.

Se lasă pe foc aproximativ 15 minute, timp în care se fierbe şi orezul.

Orezul fiert şi bine scurs se pune într-un vas de cuptor, se toarnă sosul de carne, se asază mozzarella şi se dă la cuptor pentru 20 de minute.

Se poate servi cu sos de maioneză deasupra.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.