Orez cu piept de pui, sos de soia si oua

Printeaza

Orez cu piept de pui, sos de soia si oua din: risotto, piept de pui, oua, rosii, castravete, sos de soia, ulei de masline, sare, chili.

Ingrediente:Orez_cu_piept_de_pui_sos_de_soia_si_oua

  • 100 g risotto
  • 300 g piept de pui
  • 2 ouă
  • 2 roșii
  • 1 castravete
  • sos de soia
  • ulei de măsline
  • sare
  • chili uscat

 

Mod de preparare:

Se fierbe orezul în apă cu sare, timp de 10 minute. Se scoate pe o strecurătoare, iar după ce s-a eliminat surplusul de apă se adaugă sos de soia și chily uscat. Se amestecă și se pune în două boluri umezite cu apă rece.

Carnea de pui se taie cuburi, se unge cu ulei și se presară cu sare și se înfige în 4 frigărui mici, de 10 cm. Se frig pe grătar și se scot în sos de soia. Ouăle se prepară ochiuri.

Se montează farfuriile. Se răstoarnă câte un bol de orez, peste care se pune un ou ochi, se adaugă 2 frigărui și se ornează cu rondele de castravete și roșie.

Orez cu piept de pui, sos de soia si oua

Orez_cu_piept_de_pui_sos_de_soia_si_oua

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.