Orez cu pătrunjel verde

Printeaza

O reteta delicioasa de orez cu: orez, patrunjel, usturoi, unt, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:Retete_1

  • 400 g orez
  • 4 linguri pătrunjel tocat
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri parmezan ras
  • puţină sare
  • puţin piper

 

Mod de preparare:

Fierbi orezul în apă clocotită cu puţină sare, timp de 15 minute, apoi îl stre­cori şi îl pui pe un platou.

Topeşti untul într-o crăticioară, adaugi usturoiul tăiat bucăţi mari, îl rumeneşti uşor, apoi îl scoţi.

Amesteci uşor orezul cu untul, cu puţină sare, puţin piper, cu parmezan, cu pătrunjel şi serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.