Orez cu parmezan

Printeaza

Orez cu parmezan din: ceapa, unt, orez, supa, sofran, parmezan.

Ingrediente:Orez cu parmezan

  • 1 ceapa medie
  • 60 g unt
  • 450 g orez
  • 1 l supa
  • Sofran
  • 6 linguri de parmezan ras

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se pune intr-o cratita la calit in jumatate de cantitate de unt, pana cand devine sticloasa.

Se adauga orezul si se caleste 2 minute, amestecandu-se incontinuu.

Se adauga din cand in cand un polonic de supa, apoi se lasa sa fiarba timp de 20 de minute.

Cand e gata, se stinge focul, se adauga restul de unt si sofranul si se amesteca bine.

La sfarsit se presara parmezanul, apoi se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • orez cu parmezan
  • orez cu parmezan reteta
  • orez cu unt si parmezan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.