Reteta orez cu legume

Printeaza

Reteta orez cu legume din: orez, mazare, ciuperci, unt, dovlecei, rosii, morcov, telina, ceapa, branza.

Ingrediente:Reteta orez cu legume

  • 2 cani de orez
  • 1 lingura de boabe de mazare
  • 1 lingura de ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1/4 de telina
  • 1 ceapa
  • 2 cani apa
  • 4 linguri de branza rasa

 

Mod de preparare:

Se curata, se spala si se taie legumele (telina, morcovul si dovleceii),rosiile se taie in bucati mari, ciupercile felii si ceapa solzisori.

Se pune margarina intr-o tigaie pe foc mic si se adauga ceapa, morcovul si telina. Puneti si orezul, amestecand bine, ca sa nu se lipeasca.

Adaugati mazarea, rosiile, dovleceii si ciupercile. Se mai toarna apa putin cate putin, se lasa 20 de minute sa fiarba, amestecand din cand in cand.

Intre timp, se sareaza si se adauga restul de margarina. Se baga in cuptor si se serveste cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.