Orez cu dovlecei

Printeaza

Orez cu dovlecei

Orez cu dovlecei din: dovlecei, ceapa, orez, patrunjel, oua, cascaval, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:

  • 4-5 dovlecei
  • 1 ceapă
  • 1 ceaşcă de orez fiert
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 4 ouă
  • 100 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Tai dovleceii spălaţi bucăţele şi-i căleşti împreună cu ceapa tocată în ulei încins. Adaugi şi puţină apă şi laşi să fiarbă înăbuşit 15 minute.

Dai cratiţa deoparte, adaugi apoi orezul fiert, pătrunjelul tocat, ouăle bătute, caşcavalul, sare şi piper după gust.

Aşezi compoziţia într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet şi dai totul la cuptor pentru 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.