Orez cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de orez cu:ciuperci, ceapa, morcov, dovlecel, radacina de patrunjel, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 300 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 dovlecel
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt si căleşte-o în ulei. Adaugă orezul şi lasă pe foc câteva minute, amestecând uşor. Stinge cu 3 ceşcuţe cu apă călduţă şi lasă să fiarbă acoperit.

Când orezul este aproape fiert, adau­gă morcovul şi rădăcina de pătrunjel, tăiate cubuleţe.

Potriveşte gustul de sare şi dă la cuptor. După câteva minute, adaugă ciuper­cile curăţate şi feliate şi dovlecelul cubuleţe.

La final, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu verdeaţa tocată fin.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun orezul cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.