Orez cu bob rosu (varianta)

Printeaza

Orez cu bob rosu din: orez cu bob lunguieţ, bob roşu, sare.

Ingrediente:Orez cu bob rosu (varianta)

  • 200 g orez cu bob lunguieţ
  • 250 g bob roşu
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se spală orezul, se lasă minimum şase ore în apă rece şi se scurge bine.

Bobul roşu se fierbe în apă rece cu puţină sare, se lasă să se scurgă şi să se răcească.

Se râşneşte cu sare. Orezul se râşneşte şi el, separat.

Intr-un vas de lut se pun alternativ straturi de orez şi bob, ultimul fiind cel de bob roşu, şi se fierbe pe aburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.