Opt prajituri pentru Craciun

Printeaza

Opt prajituri pentru Craciun:

Prăjitură cu magiun de prune

Prajitura_cu_magiun_-de_Topoloveni.pngFacebook O reteta delicioasa de prajitura cu: oua, zahar tos, ulei, faina, magiun de prune, nuca, coaja de lamaie, ghimbir, parf de copt, zahar pudra. Ingrediente: două ouă 400 g zahăr tos 400 ml ulei de floarea-soarelui 600 g făină un borcan cu magiun de prune 100 g miez de nucă coajă rasă de lămâie…Read more »

Prăjiturele de sărbătoare

Prajiturele_de_sarbatoareFacebook Prăjiturele de sărbătoare din: drojdie, zahar, faina, lapte, zahar vanilat, sare, galbenusuri, unt, ou, migdale, stafide, branza de vaci, seminte de mac, lapte si biscuiti. Ingrediente: aluat: 42 g drojdie 100 g zahar 500 g faina 200 ml lapte 1 pachet zahar vanilat sare 3 galbenusuri 80 g unt 1 ou migdale si stafide…Read more »

Tiramisu cu biscuiţi

Tiramisu_cu_biscuitiFacebook Tiramisu cu biscuiţi din: cafea, oua, mascarpone, frisca, biscuiti, crema de ciocolata, zahar si cacao. Ingrediente: 500 ml cafea deja pregatita 4 oua 500 g mascarpone 500 g frisca 1 pachet mare de biscuiti simpli 7 linguri de crema de ciocolata 8 linguri zahar cacao amaruie   Mod de preparare: Separi albuşurile de gălbenuşuri.…Read more »

Ştrudel cu prune

Strudel_cu_pruneFacebook Ştrudel cu prune din: faina, margarina, apa, sare, unt, prune, biscuiti, zahar si scortisoara. Ingrediente: 250 g faina 50 g margarina 100 ml apa sare 70 g unt moale 400 g prune fara samburi 100 g biscuiti simpli 100 g zahar 1 lingurita scortisoara   Mod de preparare: Amesteci făina cu margarina, pui apă…Read more »

Parfait de ciocolata si caramel

Parfait_de_ciocolata_si_caramelFacebook Parfait de ciocolata si caramel din: alune de padure, lapte condensat, frisca, ciocolata, caramele, sos caramel si sos de ciocolata. Ingrediente: 100 g alune de padure, rumenite si tocate 200 ml lapte condensat 500 ml frisca lichida 150 g ciocolata amaruie, topita la bain marie 100 g caramele, tocate 150 g sos de caramel…Read more »

Puding cu smochine, caise si migdale

Puding_cu_smochine_caise_si_migdaleFacebook Puding cu smochine, caise si migdale din: stafide, cirese confiate, smochine, caise deshidratate, migdale, coaja de lamaie, coaja de portocale, ghimbir, zeama de portocala, pesmet, cuisoare, scortisoara, nucsoara, zahar brun, brandy, faina, cacao, unt si oua. Ingrediente: 300 g stafide 100 g cirese confiate 150 g smochine deshidratate, tocate 100 g caise deshidratate, tocate…Read more »

Prajitura cu mac

Prajitura_cu_macFacebook Prajitura cu mac din: faina, unt, zahar, galbenusuri, praf de copt, mac, coaja de lamaie, suc de lamaie, gem de prune, prune, scortisoara si jeleu de coacaze. Ingrediente: 100 g faina 50 g unt moale 1 lingura zahar blat de chec: 65 g unt moale 85 g zahar pudra 3 galbenusuri 150 g faina…Read more »

Tartă rapidă cu prune

Tarta_rapida_cu_pruneFacebook Tartă rapidă cu prune din: prune, unt, zahar, zahar vanilat, oua, faina, praf de copt, migdale si zahar candel. Ingrediente: 750 g prune 125 g unt moale 125 g zahar 1 plic zahar vanilat 2 oua 175 g faina 1 lingurita praf de copt 125 g migdale macinate 2 linguri zahar candel   Mod…Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.