Omletă vînătoreasca cu garnitură de tocăniţă de bureţi, cu carne de iepure sau căprioară

Printeaza

Omletă vînătoreasca cu garnitură de tocăniţă de bureţi, cu carne de iepure sau căprioară

Ingrediente:Omletă vînătoreasca cu garnitură de tocăniţă de bureţi, cu carne de iepure sau căprioară

  • 9 ouă
  • 500 g bureţi
  • 500 g carne de iepure sau căprioară
  • 150 g unt
  • 5 linguri smîntînă
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 50 g făina
  • 3 legături mărar
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 pahar
  • supă
  • 3/4 pahar vin
  • 3/4 pahar lapte

 

Mod de preparare:

Bureţii se spală bine, se taie felii şi se sotează cu 80 g unt, ceapa tocată, făina, mărarul tocat, 3 linguri smîntînă, sare, piper şi puţin lapte.

Carnea se frige înăbuşită cu sare, cimbru şi piper. Cînd este gata, se taie julien şi se amestecă cu bureţii. în tava în care a fost friptă carnea (din fond) se face un sos cu puţină făină, supă şi vin.

Se prepară omleta din 9 ouă, sare şi 1 lingură smîntînă şi se umple cu compoziţia de mai sus se rulează şi se aşază pe un platou oval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.