Omletă ţărănească cu garnitură de sote de ardei cu ceapă, costiţă şi carnăciori

Printeaza

Omletă ţărănească cu garnitură de sote de ardei cu ceapă, costiţă şi carnăciori

Ingrediente:Omletă ţărănească cu garnitură de sote de ardei cu ceapă, costiţă şi carnăciori

  • 9 ouă
  • 6 ardei graşi
  • 150 g costiţă afumată
  • 220 g cîrnăciori afumaţi
  • 6 fire ceapă verde
  • 1 legătură mărar
  • 100 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1lingură smîntînă

 

Mod de preparare:

Ardeii şi ceapa se taie julien, costiţa se taie mărunt şi se sotează cu 60 g ulei.

La urmă se pun şi cîrnăciorii tăiaţi rondele şi mărarul tocat

Se prepară omleta din 9 ouă, 1 lingură smîntînă şi sare, se pune pe mijloc soteul (în lung) şi se rulează pe un platou oval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.