Omletă cu şuncă

Printeaza

O reteta delicioasa de Omletă cu şuncă din: oua, cascaval, ardei gras, sunca de praga, parmezan, unt, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Omleta_cu_sunca

  • 4 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 1 ardei gras
  • 100 g șuncă de Praga
  • 50 g parmezan
  • 25 g unt
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă ardeiul și taie-l cubuleţe. Călește-l în ulei până se înmoaie bine împreună cu șunca tăiată fâșii sau cubuleţe. Separat, bate ouăle cu parmezanul și cașcavalul ras. Adaugă un praf de sare și piper.

Topește untul într-o tigaie, după care toarnă ouăle bătute. Când a început să se lege, întoarce-o pe cealaltă parte.

Pune deasupra șunca și ardeiul călit și îndoaie clătita pe jumătate. Acoperă tigaia cu un capac și mai las-o câteva minute.

Servește cu roșioare întregi sau cu salată de roșii.

Omletă cu şuncă

Omleta_cu_sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.