Omletă milaneză cu garnitură de pilaf cu roşii, fileuri de anşoa, caşcaval şi ciuperci

Printeaza

Omletă milaneză cu garnitură de pilaf cu roşii, fileuri de anşoa, caşcaval şi ciuperci

Ingrediente:Omletă milaneză cu garnitură de pilaf cu roşii, fileuri de anşoa, caşcaval şi ciuperci

  • 9 ouă
  • 150 g orez
  • 1/3 l supă
  • 500 g roşii
  • sare
  • cimbru
  • 6 fileuri de anşoa
  • 100 g caşcaval sau parmezan
  • 100 g unt
  • 1 lingură smîntînă
  • 150 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Se face un pilaf din orez, supă şi 60 g unt.

Roşiile se curăţă, se taie şi se sotează în 30 g unt, cimbru şi sare, apoi se amestecă cu fileurile de anşoa tăiate, cu caşcaval ras, cu pilaful şi cu ciupercile tăiate şi sotate.

Se prepară omleta din 9 ouă, sare şi 1 lingură smîntînă.

Se pune compoziţia în mijlocul omletei (în lung) se rulează şi se aşază pe un platou oval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.