Omletă milaneză cu garnitură de pilaf cu roşii, fileuri de anşoa, caşcaval şi ciuperci
PrinteazaOmletă milaneză cu garnitură de pilaf cu roşii, fileuri de anşoa, caşcaval şi ciuperci
- 9 ouă
- 150 g orez
- 1/3 l supă
- 500 g roşii
- sare
- cimbru
- 6 fileuri de anşoa
- 100 g caşcaval sau parmezan
- 100 g unt
- 1 lingură smîntînă
- 150 g ciuperci
Mod de preparare:
Se face un pilaf din orez, supă şi 60 g unt.
Roşiile se curăţă, se taie şi se sotează în 30 g unt, cimbru şi sare, apoi se amestecă cu fileurile de anşoa tăiate, cu caşcaval ras, cu pilaful şi cu ciupercile tăiate şi sotate.
Se prepară omleta din 9 ouă, sare şi 1 lingură smîntînă.
Se pune compoziţia în mijlocul omletei (în lung) se rulează şi se aşază pe un platou oval.
Pofta buna!