Omleta mediteraneana cu spanac

Printeaza

Omleta mediteraneana cu spanac din: spanac, unt, oua, rosii cherry, fetta, piper. fara poza

Ingrediente:Omleta_mediteraneana_cu_spanac

  • 300 g spanac
  • 2 lingurite unt
  • 5 oua
  • 8 rosii chery
  • 100 g fetta
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Speli bine spanacul cu apa din belsug. Il pui intr-o craticioara doar cu apa care se mai scurge de pe frunze, acoperi vasul si-l gatesti un pic la foc mediu pentru 5 minute, scuturand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.

Il pui intr-o strecuratoare si il presezi incercand sa scoti cat mai multa apa posibil. Il tai in bucati mici si-l dai de o parte.

Topesti untul intr-o tigaie, bati energic ouale, presari piper proaspat macirnat si le pui in tigaie unde le lasi pe foc mediu pentru 1 minut. Reduci caldura si mai presari putin piper, adaugi spanacul, rosiile si fetta peste oua.

Continui prajirea pana cand omleta este bine facuta, iar branze este topita. Scoti omleta din tigaie, o impaturesti si o asezi pe farfurie. Servesti omleta cat este calda, cu o salata de sezon alaturi.

Omleta mediteraneana cu spanac

Omleta_mediteraneana_cu_spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.