Omletă cu legume si cascaval

Printeaza

O reteta de omleta cu legume si cascaval din: dovlecei, ardei gras, mazare, ceapa verde, ulei de masline, usturoi, oua, lapte, cascaval, sare si piper.

Ingrediente:Omletă cu legume si cascaval

  • 200 g dovlecei
  • 1 ardei gras portocaliu
  • 100 g mazare verde congelata
  • 2 cepe verzi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 8 oua
  • 100 ml lapte
  • 40 g cascaval ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă dovleceii şi se taie fâşii, la fel ca ardeiul gras. Se lasă să se decongele¬ze puţin boabele de mazăre, într-o sită. Se taie felii ceapa. Intr-o tigaie mare se încinge uleiul şi se prăjesc mai întâi fâşiile de ardei, apoi usturoiul tocat, ceapa, mazărea şi dovleceii. Se călesc împreună, se sărează şi se piperează.

Se bat ouăle cu lapte; se toarnă peste amestecul de legume şi se coace omleta la foc moale, pe o parte. Se răstoarnă pe o farfurie şi se aşază la loc în tigaie; se prăjeşte şi pe partea cealaltă cca 5 min. înainte de terminarea timpului de coacere se presară caşcaval.

Omletă cu legume si cascaval

Omletă cu legume si cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.