Omleta italiana cu cartofi noi

Printeaza

Omleta italiana cu cartofi noi din: ceapa rosie, ardei, ulei de masline, dovlecei, boabe de porumb, oua, branza de burduf, patrunjel, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa rosie medie
  • 1 ardei rosu mic
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 350-400 g cartofi rasi
  • 150 g dovlecei rasi
  • 3 linguri boabe de porumb conservate
  • 6 oua
  • 150 g branza de burduf sau telemea
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi ardeiul şi le toci cât mai fin. Amesteci apoi cu uleiul şi pui compoziţia într-o tiga­ie pe foc mic până ceapa devine transparentă.

Adaugi cartofii, dovleceii şi porum­bul şi le căleşti împreună la foc mic.

Când legumele sunt gata, adaugi ouăle bine bătu­te, jumătate din brânză, piper şi pătrunjel.

Amesteci totul bine şi ţii pe foc amestecul până se coagulează ouăle şi se rumenesc uşor

. Răstorni omleta pe un platou şi presari restul de brânză şi de pătrun­jel.

Poţi consuma omleta ală­turi de murături, salată de sezon sau simplă, la micul dejun sau cină.

Este uşoară şi bogată în vitamine, datorită legumelor folosite.

 

Omleta italiana cu cartofi noi

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici

Omleta cu sos – Reteta pentru diabetici din: oua, ulei, supa, ceapa, rosii, sofran, patrunjel, sare, piper, lamaie, iaurt. Rețetele pentru diabetici sunt special concepute pentru a susține o alimentație echilibrată și sănătoasă, luând în considerare nevoile specifice ale persoanelor cu diabet. Acestea pun accentul pe controlul aportului de carbohidrați, esențial pentru menținerea nivelurilor de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.