Omleta indiana

Printeaza

Omleta indiana

Ingrediente:Omleta indiana

  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 1 cescuta supa
  • 4 cepe
  • 3 rosii
  • 2 lingurite sofran
  • 2 lingurite coriandru
  • 1 lamaie
  • 3 lingurite iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie rosiile in cuburi mari si ceapa in rondele, apoi se pun la fiert in supa clocotita.

Se adauga sare, piper, sofran, coriandru. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se strecoara.

Din cele 6 oua se prepara omleta, peste care se aseaza amestecul de rosii si ceapa.

In supa ramasa se adauga iaurtul si sucul de lamaie. Cu acest sos se servest omleta.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.