Omleta in coaja de ou

Printeaza

Omleta in coaja de ou din: oua, apa minerala, sare, piper si unt.

Ingrediente:Omleta_in_coaja_de_ou

  • 10 oua
  • un strop de apa minerala carbogazoasa
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri unt

 

Mod de preparare:

Se sparg ouăle cu grijă, în dreptul treimii superioare. Se îndepărtează căpăcelul şi se toarnă conţinutul lui într-un castron; se adaugă apă minerală, sare şi piper şi se bat bine ouăle.

Se topeşte untul într-o tigaie mare de teflon şi se coace omleta pe o parte, apoi se întoarce cu spatula şi se coace şi pe partea cealaltă.

Intre timp se spală cojile de ou în interior şi se lasă să se scurgă pe prosoape de hârtie, cu susul în jos. Apoi se umplu cu omletă şi se servesc garnisite cu bacon, creson, anşoa sau caviar.

Omleta in coaja de ou

Omleta_in_coaja_de_ou

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.