Omletă florentina cu garnitură de sote de spanac cu şuncă

Printeaza

Omletă florentina cu garnitură de sote de spanac cu şuncă

Ingrediente:Omletă florentina cu garnitură de sote de spanac cu şuncă

  • 1,500 kg spanac
  • 9ouă
  • sare
  • nucşoară macinata
  • 150 g unt
  • 150 g şuncă
  • 1lin­gură smîntînă
  • puţină supă,Maggi

 

Mod de preparare:

Spanacul se curăţă, se spală bine şi se fierbe 5 minute în apă clocotită cu sare.

Se strecoară, se taie mărunt şi se sotează în unt cu şunca tăiată mă­runt, sare, nucşoară, puţină supă, Maggi.

Se face omleta din 9 ouă, sare şi 1 lingură smîntînă.

Spanacul se pune pe mijlocul omletei (în lung), se rulează şi se aşază pe un platou oval.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.