Omleta de primăvară

Printeaza

Omleta de primăvară

Ingrediente:Omleta de primavara

  • 4 ouă
  • 15 ml ulei
  • 4-5 roşii
  • 1 legă­tură ceapă verde
  • 1-2 felii tele­mea
  • verdeaţă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui uleiul la încins şi prăjeşti ceapa tocată mărunt, roşiile opărite, curăţate de coji şi seminţe şi stoarse de zeamă, tăiate în cubuleţe şi verdeaţa tocată mărunt.

Adaugi apoi ouăle bătute ca pentru o omletă obişnuită şi piper cât doreşti. Rumeneşti omleta pe o parte, o întorci cu paleta, o rulezi exact ca pe o clătită.

Omleta de primăvară

Omleta de primavara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.