Omleta cu verdeata

Printeaza

Omleta cu verdeata din: oua, cascaval, sunca, ardei gras, ceapa verde, marar, patrunjel verde, sare, unt, cascaval, rosii.

Ingrediente:Omleta_cu_verdeata

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • 100 g sunca presata
  • 1 ardei gras
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 20g unt
  • 50 g cascaval si 4 rosii pentru decor

 

Mod de preparare:

Dai caşcavalul pe răzătoarea mare. Tai şunca şi ardeiul în felii subţiri, apoi în cubuleţe. Cureţi ceapa verde şi o tai în rondele subţiri. Speli verdeaţa, iar după ce s-a scurs, o toci mărunt.

Baţi ouăle cu puţină sare, întrucât cei mici nu trebuie să consume ali¬mente prea sărate. Adaugi celelalte ingrediente şi baţi ca să se omogenizeze. 3. Ungi o tavă de 20×30 cm cu unt moale, torni compoziţia şi introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc mediu spre iute, pentru 15 minute.

O scoţi din cuptor, desprinzi mar¬ginile cu un cuţit, porţionezi în tavă omleta şi o răstorni pe un platou. Serveşti fie¬care porţie decorată cu caşcaval ras, alături de roşii.

Omleta cu verdeata

Omleta_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.