Omletă cu verdeaţă si roşii

Printeaza

Omletă cu verdeaţă si roşii din: rosii cherry, ulei de busuioc, sare, piper, arpagic, patrunjel, lapte, unt, crema de branza si branza de casa.

Ingrediente:Omletă cu verdeaţă si roşii

  • 400 g rosii cherry
  • 2 linguri ulei de busuioc
  • sare
  • piper
  • cate 1/2 legatura arpagic si patrunjel
  • 8 oua
  • circa 8 linguri lapte
  • 2 linguri unt
  • 100 g crema de branza
  • 200 g branza de casa

 

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în jumătate. Amestecaţi într-un castron uleiul de busuioc, sarea şi piperul, adăugaţi roşiile, acoperiţi-le şi lăsaţi-le la frigider. Tocaţi verdeaţa.

Bateţi ouăle cu 4 linguri de lapte, sare şi piper.Topiţi untul în două tigăi mici.

Puneţi în fiecare câte un sfert din ouăle bătute şi prăjiţi-le. Amestecaţi brânza şi restul de lapte, apoi condimentaţi.

Puneţi câte un sfert pe omletele gata pregătite şi aşezaţi roşiile deasupra. Ornaţi totul cu verdeaţă şi rucola.

Omletă cu verdeaţă si roşii

Omletă cu verdeaţă si roşii

Pofta buna!


Chifle cu somon si omleta de Jamie Oliver

Chifle cu somon si omleta de Jamie Oliver

Chifle cu somon si omleta de Jamie Oliver: oua, lamaie, chives, smantana, somon afumat, chifle, sare, piper. Ingrediente: oua 1 lamaie taiata in 4 chives tocate marunt 140ml smantana 8 felii somon afumat, 20g unt 4 chifle piper sare   Mod de preparare: Bate ouale cu sare si piper. Pune chiflele taiate in doua la […]

Omleta cu albus de ou

Omleta cu albus de ou

Omleta cu albus de ou din: albusuri de ou, ciuperci, sare, piper, praf de usturoi, praf de ceapa, ulei de masline. Ingediente: 2-3 albusuri de ou 100 g ciuperci sare piper praf de usturoi praf de ceapa ulei de masline   Mod de preparare: Intr-o tigaie adaugati ulei de masline si ciupercile si gatiti cateva […]

Omleta cu brie

Omleta cu brie din: praz, brie, oua, unt, ceapa, lapte, ciuperci. Ingrediente: 175 g ciuperci, tăiate sferturi 1 fie de praz, tăiat felii 2 linguri ceapă verde, partea verde 100 g Brie, tăiată felii 50 g unt 12 ouă 4 linguri lapte   Mod de preparare: Prăjeşte ciupercile în unt, la fel prazul în alt […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.