Omletă cu şuncă

Printeaza

Omletă cu şuncă din: oua, sunca, lapte, untura, sare.

Ingrediente:Omletă cu şuncă

  • 2 ouă
  • 50 g şuncă slabă
  • 2 linguri lapte sau 1 linguriţă smîntînă
  • 1 linguriţă untură
  • sare

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle spumă, se adaugă laptele sau smîntîna şi sarea. Şunca se taie bucăţi mai mici, se amestecă cu ouăle bătute şi totul se prăjeşte în tigaie, în untură încinsă, întîi pe o parte, apoi pe cealaltă parte.

Şunca se poate înlocui cu parizer. Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.