Omleta cu spanac si cascaval

Printeaza

Omleta cu spanac si cascaval din: frunze de spanac, sare, oua, faina, cascaval, piper.

Ingrediente:Omleta_cu_spanac_si_cascaval

  • 100 g frunze de spanac
  • sare
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri cascaval ras
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata spanacul, se spala si se opareste in apa cu sare. Se scurge si se paseaza; se potriveste de sare si piper.

Se bat galbenusurile cu faina si cascaval. Se pipereaza si se incalzeste intr-o craticioara, amestecand continuu.

Se incalzeste cu atenhe pana ce .se ingroasa. Apoi se adauga compozitia de spanac.

Se bate albusul cu un praf de sare si se inglobeaza in compozitia rece.

Se repartizeaza intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace cca 8 min, in cuptorul incins la 170 °C.

Se scoate apoi din cuptor si se lasa sa se raceasca; se rastoarna Si se indeparteaza foaia de copt.

Se prepara o garnitura: se amesteca 2 linguri de smantana degresata cu 150 g iaurt, 100 g branza de vaci, 1 lingurita ulei de masline, 1 catel de usturoi pisat, 1 lingurita mustar de Dijon, sare. piper.

Se amesteca smantana dulce cu iaurt si branza de vaci; se adauga ulei, usturoi si mustar, putina sare si piper.

Se bate in continuare si se serveste cu omleta verde de spanac.

Omleta cu spanac si cascaval

Omleta_cu_spanac_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.