Omleta cu slanina

Printeaza

Omleta cu slanina

Ingrediente:Omleta cu slanina

  • 4 oua
  • 200 g slanina afumata
  • 1 bucata ceapa
  • 1/2 buc. gogosar rosu
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta.

Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust.

Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace. Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.