Omletă cu rucola şi pâine prăjită

Printeaza

Omletă cu rucola şi pâine prăjită din: unt, oua, branza de vaci, rucola, mozzarella, rosie, paine, ulei de masline, sare, busuioc.

Ingediente:Omleta_cu_rucola_si_paine_prajita

  • unt
  • 2 oua
  • 2 linguri branza de vaci
  • 25 fire de rucola
  • 125 g mozzarella
  • 1 rosie
  • 2 felii mari de paine
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc uscat

 

Mod de preparare:

Mai întâi pregăteşti omleta. Pui untul într-o tigaie, iar până se topeşte, baţi 2 ouă cu puţină sare. Adaugi peste ouăle bătute, cele două linguri de brânză şi 10 fire de rucola tăiate mărunt. Le amesteci bine cu elul, după care le pui în tigaie peste untul topit.

Laşi pmleta câteva minute să se prăjească pe o parte, după care o întorci pe cealaltă parte. Laşi omleta să se răcească. între timp, pregăteşti pâinea. Tai cele 2 felii de pâine în jumătate, după care le pui în prăjitor. După ce s-au prăjit, pui ulei de măsline peste, feliile de pâine.

Tai mărunt şi restul firelor de rucola şi le laşi deoparte. Tai roşia felii şi pui câte una pe fiecare felie de pâine. Peste roşii pui câte puţin ulei de măsline, sare, busuioc uscat şi jumătate din cantitatea de rucola tăiată mai devreme.

Deasupra roşiilor adaugi mozzarella tăiată în 4 felii egale. Pes­te mozzarella presari busuioc uscat şi cantitatea de rucola rămasă. Serveşti omleta cu pâinea prăjită şi un suc natural.

Omletă cu rucola şi pâine prăjită

Omleta_cu_rucola_si_paine_prajita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.