Omleta cu mezeluri si cartof

Printeaza

Omleta cu mezeluri si cartof din: oua, cartof, ârnaţi sau salam uscat, costiţă afumată, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Omleta_cu_mezeluri_si_cartof

  • 3 ouă
  • 1 cartof fiert în coajă
  • 5-6 rondele de cârnaţi sau de salam uscat
  • 100 g costiţă afumată
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi cartoful de coajă, îl tai felii subţiri şi aşezi feliile într-o tigaie unsă cu puţin ulei. Adaugi rondelele de cârnaţi şi bucăţele de costiţă şi le rumeneşti uşor.

Separat, baţi ouăle cu sare şi piper, după gust, apoi le torrti peste ingredientele din tigaie şi le laşi să se rumenească.

Când omleta se încheagă, o întorci pe cea­laltă parte şi o laşi să se rumenească. O ser­veşti caldă, cu măsline şi pâine caldă.

Omleta cu mezeluri si cartof

Omleta_cu_mezeluri_si_cartof

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.