Omletă cu icre şi lapţi de peste

Printeaza

Omletă cu icre şi lapţi de peste: icre, lapti de peste, praz, oua, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Omletă cu icre şi lapţi de peste

  • 250 g icre şi lapţi de la peşte proaspăt (sau cumpărate separat)
  • 1 praz
  • 3 ouă
  • 1 legătură mărar
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai prazul rondele cât mai fine, după ce-l cureţi, apoi îl căleşti cu cele 2 linguri ulei.

Separat, baţi bine cele 3 ouă cu piper, apoi adaugi icrele şi lapţii (pot fi nu­mai icre), pe care le-ai bătut înainte cu puţină sare, apoi le baţi iarăşi până la omogenizare.

După ace­ea adaugi mărarul tăiat mărunt şi baţi din nou.

In uleiul încins, cu prazul călit, adaugi ouăle cu icrele bătute, învârţi tigaia şă nu se prindă de fund, apoi întorci omleta ca  pe o clătită mai groasă, până se rumeneşte pe ambele părţi.

Serveşti omleta caldă, cu garnitură de gogoşari la oţet sau simplă.

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/omleta-cu-icre-si-lapti-de-peste html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.