Omleta cu iaurt, coriandru, sofran si rosii

Printeaza

Omleta cu iaurt, coriandru, sofran si rosii din: ouă, ulei, supă (eventual apă caldă), ceapa, roşii, şofran, suc de lămâie, coriandru, iaurt, sare, piper.

Ingrediente:Omleta cu iaurt, coriandru, sofran si rosii

  • 8 ouă
  • 9 linguri ulei
  • 1 cană supă (eventual apă caldă)
  • 3 cepe
  • 4 roşii
  • 2 linguri şofran
  • sucul de la o lămâie
  • 2 linguri coriandru
  • 2 linguri iaurt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se prepară o omletă simplă din ouă, rumenindu-se frumos pe ambele feţe. Se aşază pe un platou de servire.

Se pun deasupra roşiile şi ceapa, tăiate rondele fine, după ce îmainte au fost clocotite în apă, alături de sare, piper, coriandru şi şofran.

In sosul rămas după prepararea roşiilor şi cepei se adaugă iaurtul şi sucul de lămâie.

Se păstrează cam o cană cu apa în care au fost roşiile şi ceapa şi se completează, amestecându-se bine cu iaurtul şi sucul de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.