Omletă cu gălbiori

Printeaza

Omletă cu gălbiori din: oua, galbiori, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:Omleta_cu_galbiori

  • 8 oua
  • 400 g galbiori
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Spălaţi bine gălbiorii sub jet puternic de apă, ca să eliminaţi nisipul şi pământul strâns între lamele. Lă- saţi-i să se scurgă. Rupeţi-i în bucăţi pe cei mai mari, iar pe cei mici puneţi-i întregi în tigaie cu ulei încins. Prăjiţi-i pe toate părţile, uniform, condimentaţi-i cu sare şi piper, apoi turnaţi peste ei ouăle bătute. Prăjiţi omleta la foc potrivit.

Pentru un plus de savoare, puteţi adăuga plante aromate în ouăle bătute: mărar, pătrunjel, tarhon, cimbru, la alegere

Omletă cu gălbiori

Omleta_cu_galbiori

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.