Omleta cu franzela

Printeaza

Omleta cu franzela din: oua, franzela, unt, lapte, sare, marar.

Ingrediente:Omleta cu franzela

  • 2 oua
  • 1 felie de franzela
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri cu lapte
  • sare
  • marar tocat

 

Mod de preparare:

Se spala ouale si se sterg. Se sparg in castron. Miezul de franzela se inmoaie in apa rece, se faramiteaza bine si se face pasta omogena cu putin lapte. Se rastoarna peste oua.

Se bate amestecul, se sareaza, se coloreaza cu marar tocat fin si se rastoarna in tigaia in care s-a topit untul. Se coace la foc potrivit.

Omleta se intoarce cand s-a inchegat, se mai tine 1 minut si se scoate pe farfurie. Se taie felii groase si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.