Omleta cu ficat de gasca

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de omleta cu ficat de gască din: oua, lapte, ficat de gască, unt, faina, sare si piper.

Ingrediente:Omleta cu ficat de gasca

  • 4 ouă
  • 50 ml lapte
  • 200 g ficat de gâscă
  • 50 g unt
  • făină
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Ficatul, spălat, curăţat şi scurs de apă, se prăjeşte în tigaia cu unt bine încins. Se adaugă făina, piperul şi sarea, amestecându-se bine, şi se stinge cu lapte. Se lasă pe foc câteva clocote. Se face separat o omletă din două ouă şi se pune deasupra ficatul. Se prepară o nouă omletă din celelalte două ouă şi se aşează deasupra.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.