Omleta cu fasole verde

Printeaza

Omleta cu fasole verde din: oua, fasole, unt, telemea, smantana, marar, rosii, busuioc, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Omleta_cu_fasole_verde

  • 300 g fasole verde
  • 80 g unt
  • 4 ouă
  • 150 g telemea de oaie
  • 2 linguri smântână
  • mărar
  • piper
  • roşii
  • busuioc
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Fierbi 15 minute fasolea în apă cu sare şi o scurgi. Pui untul într-o tigaie, sare şi piper, după gust, şi o sotezi 4-5 minute.

Baţi ouăle cu smântână, potriveşti de piper şi adaugi brânza răzuită.

Incingi uleiul într-o tigaie, torni ouăle, le laşi 1-2 minute, pui păstăile şi dai tigaia la cuptor 15-20 de minute. Serveşti omleta caldă cu mărar tocat, felii de roşii şi frunze de busuioc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.