Omleta cu dovlecel

Printeaza

Omleta cu dovlecel din: oua, dovlecel, ceapa, morcov, ulei, sare de mare, piper.

Ingrediente:Omleta_cu_dovlecel

  • 10 ouă
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 linguri cu ulei
  • sare de mare
  • piper

 

Mod de preparare:

Unge tava cu ulei şi toarnă compoziţia de ouă bătute energic. Adaugă dovlecelul tăiat rondele, morcovul cubuleţe şi ceapa tăiată mărunt. Pune sare şi piper după gust.

Dă la cuptor o jumătate de oră şi serveşte-o caldă, cu sos iute de ardei.

Omleta cu dovlecel

Omleta_cu_dovlecel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.