Omleta cu dovleac si branza de oaie

Printeaza

Omleta cu dovleac si branza de oaie din, oua, dovleac, branza de oaie.Omleta cu dovleac si branza de oaie

Ingrediente:

  • 5 oua
  • dovleac
  • o felie branza de oaie

 

Mod de preparare:

Razi dovleacul pe răzătoarea cu ochiuri mici, razi şi brânza, adaugi ouăle, amesteci, apoi prăjeşti omleta în ulei încins. Când e gata o aşezi pe un pla­tou, o ornezi cu mărar tăiat fin, cu rondele de roşii şi ardei gras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.