Omleta cu crema de branza

Printeaza

O reteta de omleta cu crema de branza din: oua, sare, piper, telemea sarata de vaca, crema de branza, rosii, masline, castraveti, unt, ulei si foid e salata.

Ingrediente:Omleta cu crema de branza

  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 100 g telemea sarata de vaca
  • 200 g crema de branza
  • 2 rosii
  • 5-6 masline
  • 4-5 rondele castraveti
  • putin ulei sau unt
  • 1-2 foi de salata

 

Mod de preparare:

Se desfac ouăle într-un bol şi se bat cu mixerul câteva minute, se potrivesc cu puţină sare şi se adaugă tele­meaua de vacă rasă pe răzătoarea mică.

Intr-o tigaie se pune puţin unt să se încingă şi se toarnă ouăle bătute. Se lasă la foc potrivit ca la clătite şi se întorc cu atenţie să nu se rupă.

Omleta se lasă câteva minute să se răcească, apoi, cu un pahar, se fac forme şi se ung cu un strat subţire de cremă de brânză.

Peste brânză se aşază o felie de roşie, un alt strat de brânză şi se ornează cu castra­veţi proaspeţi, măslime şi frunze de salată. Se servesc cu pâine sau cu salată verde.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.