Omleta cu ciuperci

Printeaza

Omleta cu ciuperci din: oua, ciuperci, ceapa rosie, salata verde, rosii cherry, unt, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Omleta_cu_ciuperci

  • 4 oua
  • 200 g ciuperci (galbiori)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 salata verde
  • 4 rosii cherry
  • 50 g unt
  • 3 linguri cu ulei
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte gălbiorii 3-4 minute în unt topit, taie ceapa în rondele, iar roşiile cherry – în jumătăţi. Dacă nu ai găl­biori, foloseşte orice tip de ciuperci proaspete sau congelate. Separat, sparge ouăle într-un castron, sărează şi bâte­le cu telul. încinge ule­iul într-o tigaie, toarnă ouăle şi pune capacul. După două minute, întoarce omleta. Lasă tigaia acoperită încă două minute.

Scoate omleta pe o farfurie. Pune gălbiorii traşi în unt pe jumătate de omletă. Presară ceapă şi roşioare şi acoperă cu cealaltă jumătate de omletă. Serveşte ime­diat, cu salată şi pătrun­jel proaspăt presărat deasupra.

Omleta cu ciuperci

Omleta_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Delicioasa omleta cu ciuperci!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.