Omleta cu cartofi rasi

Printeaza

Omleta cu cartofi rasi din: cartofi, oua, unt, sare, marar.

Ingrediente:Omleta cu cartofi rasi

  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 1 lingura cu unt
  • sare
  • marar tocat

 

Mod de preparare:

Se spala cartofii, se curata si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se presara cu sare si se lasa asa 10 minute, dupa care se spala, se scurg in sita si se pun in castron adanc. Se spala ouale, se sterg si se sparg peste cartofi.

Se bat impreuna si se rastoarna amestecul in tigaia cu unt incins. Cand omleta s-a inchegat, se presara cu marar tocat, se ruleaza usor si se scoate pe farfurie. Se serveste calda, cu paine proaspata si legume crude felii.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • omleta cu cartofi rasi
  • cartofi rasi cu ou

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.