Omleta cu cartofi, ceapa verde si cascaval

Printeaza

Omleta cu cartofi, ceapa verde si cascaval din: cartofi mici, oua, sare, piper, ulei, ceapă verde, caşcaval, pătrunjel, pastrama, ciuperci, ardei gras roşu.

Ingrediente:Omleta_cu_cartofi_ceapa_verde_si_cascaval

  • 2-3 cartofi mici
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 legătură ceapă verde
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 legătură pătrunjel
  • 100 g pastrama (tocată)
  • 100 g ciuperci
  • 2 linguri smântână
  • 1 ardei gras roşu

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui la fiert în coajă în apă cu puţină sare. îi treci prin jet de apă rece şi îi cureţi de coajă, apoi îi tai rondele. Ungi un vas cu puţin ulei şi încingi cuptorul. Aşezi cartofii în vas.

Baţi ouăle cu smântână, adaugi caşcavalul, potriveşti de sare şi piper după gust, apoi amesteci cu restul ingredientelor tăiate.

Torni compoziţia în vas şi bagi la cuptor. Laşi până se rumeneşte frumos.

Omleta cu cartofi, ceapa verde si cascaval

Omleta_cu_cartofi_ceapa_verde_si_cascaval

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.