Omleta cu cartofi, ceapa verde si cascaval
PrinteazaOmleta cu cartofi, ceapa verde si cascaval din: cartofi mici, oua, sare, piper, ulei, ceapă verde, caşcaval, pătrunjel, pastrama, ciuperci, ardei gras roşu.
- 2-3 cartofi mici
- 3 ouă
- sare
- piper
- ulei
- 1 legătură ceapă verde
- 100 g caşcaval ras
- 1 legătură pătrunjel
- 100 g pastrama (tocată)
- 100 g ciuperci
- 2 linguri smântână
- 1 ardei gras roşu
Mod de preparare:
Speli cartofii şi îi pui la fiert în coajă în apă cu puţină sare. îi treci prin jet de apă rece şi îi cureţi de coajă, apoi îi tai rondele. Ungi un vas cu puţin ulei şi încingi cuptorul. Aşezi cartofii în vas.
Baţi ouăle cu smântână, adaugi caşcavalul, potriveşti de sare şi piper după gust, apoi amesteci cu restul ingredientelor tăiate.
Torni compoziţia în vas şi bagi la cuptor. Laşi până se rumeneşte frumos.
Omleta cu cartofi, ceapa verde si cascaval
Pofta buna!
Foarte buna omleta!