Omletă cu afumătură cu garnitură de sote de cartofi, costiţă şi ceapa

Printeaza

Omletă cu afumătură cu garnitură de sote de cartofi, costiţă şi ceapa

Ingrediente:Omletă cu afumătură cu garnitură de sote de cartofi, costiţă şi ceapa

  • 9 ouă
  • 600 g cartofi
  • 100 g untură
  • 100 g costiţă afumată
  • 1 ceapă
  • 1 legă­tură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 lingură smîntînă

 

Mod de preparare:

Cartofii se spală, se fierb în coajă, apoi se curăţă, se taie felii subţiri se sotează in unt cu ceapa tocată si costiţa tăiată mărunt.

Se prepară ouăle pentru omletă din 9 ouă, sare, 1 lingură smîntînă şi cu mărarul şi pătrun­jelul tocate.

Se încinge untura intr-o tigaie şi se pun cartofii sotaţi amestecaţi cu ouăle bătute. Omleta se serveşte cu salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte tare omleta asta, dar cred ca nu este sanatoasa deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.