Omletă cu cârnaţi şi cartofi

Printeaza

O reteta de omelta cu carnati si cartofi din: cartofi, oua, carnaciori, rozmarin, ceapa, zeama de lamaie, ulei de masline extravirgin, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Omletă cu cârnaţi şi cartofi

  • 4 cartofi mici fierţi, decojiţi şi mărunţiţi
  • 6 ouă
  • 2 cârnăciori uscaţi
  • rozmarin proapăt sau uscat
  • 1 ceapă
  • zeamă de la o lămâie
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper
  • frunze proaspete de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul în prealabil. Se bat bine ouăle. Se pun înr-o tigaie feliile de cârnăciori şi cartofii până se călesc împreună puţin, după care se pun pe o farfurie.

În grăsimea din tigaie se adaugă rozmarinul şi ouăle bătute, iar la suprafaţă amestecul de cartofi cu cârnaciori. Se pune tigaia la cuptor până ce ouăle sunt pătrunse.

Între timp se taie ceapa în felii subţiri şi se freacă bine cu sare, piper, ulei de măsline şi frunze de pătrunjel. Se scoate omleta din cuptor şi se presară peste ea salata de ceapă.

Omletă cu cârnaţi şi cartofi

Omletă cu cârnaţi şi cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.