Ochiuri pe rosii – usor de preparat

Printeaza

Ochiuri pe rosii din: rosie, oua, branza, sare si piper.

Ingrediente:Ochiuri pe rosii

  • 1 rosie
  • 4 oua
  • 2 linguri branza rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai roşia felii (dacă vrei poţi s-o cureţi de pieliţă), pui feliile de roşii în tigaie cu puţin ulei (gata încins) şi le prăjeşti câte un pic pe o parte şi pe alta.

Sărezi şi piperezi după gust.

După ce  întorci feliile de roşie, spargi deasupra ouăle, cât să acopere roşia.

Laşi puţin să se coaguleze oul, pui brânza rasă şi acoperi tigaia cu un capac. Scoţi ochiurile din tigaie cu o spatulă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Varzari moldovenesti

Ochiuri romanesti cu cascaval si rosii

Ochiuri romanesti cu cascaval si rosii din: ouă, unt, cascaval, rosii, sare, piper, apa, otet. Ingrediente: 6 ouă 50 g unt 50 g caşcaval ras 600 g roşii sare piper apă oţet Mod de preparare: Torni într-o cratiţă 500 ml de apă, 1-2 linguri de oţet şi un praf de sare. O ţii să clocotească, […]

 

Ochiuri in sos de rosii cu oregano si boia dulce

Ochiuri in  sos de rosii cu oregano si boia dulce din: ceapa, ulei, sare, suc de rosii, oregano, boia dulce, oua, patrunjel, cascaval. Ingrediente: 1 ceapă 2 linguri ulei sare 400 ml suc de roşii 1/2 linguriţă oregano 1/2 linguriţă boia dulce 4 ouă 2-3 fire pătrunjel 1 felie caşcaval Mod de preparare: Razi ceapa […]

 

Ochiuri in rosii (catoianachi)

Rosii cu ochiuri

Rosii cu ochiuri din: oua, rosii, marar verde, cascaval, sare si piper. Ingrediente: 8 oua 8 rosii 1 legatura de marar verde 200 g cascaval sare piper   Mod de preparare: Spală roşiile şi taie-le dea­supra un căpăcel. Cu ajutorul unei linguriţe, scoate cu grijă pulpa fără a rupe roşia. Presară un praf de sare […]

Ochiuri pe rosii

Ochiuri pe rosii

Ochiuri pe rosii din: rosie, oua, branza, sare si piper. Ingrediente: 1 rosie 4 oua 2 linguri branza rasa sare piper   Mod de preparare: Tai roşia felii (dacă vrei poţi s-o cureţi de pieliţă), pui feliile de roşii în tigaie cu puţin ulei (gata încins) şi le prăjeşti câte un pic pe o parte […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.