Ochiuri pe rosii

Printeaza

Ochiuri pe rosii din: rosie, oua, branza, sare si piper.

Ingrediente:Ochiuri pe rosii

  • 1 rosie
  • 4 oua
  • 2 linguri branza rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai roşia felii (dacă vrei poţi s-o cureţi de pieliţă), pui feliile de roşii în tigaie cu puţin ulei (gata încins) şi le prăjeşti câte un pic pe o parte şi pe alta. Sărezi şi piperezi după gust. După ce  întorci feliile de roşie, spargi deasupra ouăle, cât să acopere roşia.

Laşi puţin să se coaguleze oul, pui brânza rasă şi acoperi tigaia cu un capac. Scoţi ochiurile din tigaie cu o spatulă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.