Ochiuri pe pat de cartofi

Printeaza

Ochiuri pe pat de cartofi din: cartofi, sunca, oua, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ochiuri_pe_pat_de_cartofi

  • 500 g cartofi
  •  4 felii de şuncă de praga
  •  5 ouă
  •  câteva linguri cu făină
  •  ulei
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii şi dă-i pe râzătoare. Lasă-i câteva minute să se scurgă, apoi adaugă un ou, sare şi piper şi leagă compoziţia cu 3-4 linguri cu făină.

Din amestecul astfel obţinut, pune câte o lingură în ulei încins şi rumeneşte pe ambele părţi. Scoate chiftelele pe hârtie absorbantă.

Separat, din restul de ouă, pregăteşte patru ochiuri moi. Aşază-le pe chiftelele de cartofi, dar nu înainte de a pune câte o felie de şuncă. Serveşte-le cât sunt calde.

Ochiuri pe pat de cartofi

Ochiuri_pe_pat_de_cartofi

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.