Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de raci cu sos de unt de raci şi smantană

Printeaza

Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de raci cu sos de unt de raci şi smantană

Ingrediente:Ochiuri in casolete la capac cu garnitură de raci cu sos de unt de raci şi smantană

  • 12 casolete
  • 12 ouă
  • 36 cozi de raci sau 1 cutie crabi
  • 60 g unt
  • 3/4 lingură făina
  • puţină supă
  • 2 linguri smîntînă
  • sare
  • boia iute
  • 30 g unt
  • puţin coniac

 

Mod de preparare:

Casoletele se ung cu unt, se sparge în fiecare cîte un ou şi se dau la cup­tor într-o tavă cu apă, circa 5 minute ca ouăle să rămînă moi.

Se face un sos suprem din unt de raci , făină, supă, smîntînă, sare şi boia iute.

Cînd ouăle sînt gata se scot de la cuptor şi peste ele se pun racii tăiaţi ames­tecaţi în sos.

Se servesc calde cu felii de raci deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.